Over ons

Vlaardingen Partners is een stichting. We werken nauw samen met het Ondernemersfonds Vlaardingen. Het Ondernemersfonds Vlaardingen richt zich vooral op gebiedsgebonden promotie en activiteiten. Wij gaan ons juist richten op het ondersteunen van stadsbrede promotie en activiteiten.

Op dit moment zijn veel non-profitorganisaties en instellingen actief bezig met de economische, promotionele en sociaal-culturele ontwikkeling van Vlaardingen. Vlaardingen Partners wil hier met deze organisaties en het bedrijfsleven  een gezamenlijke impuls aan geven en een actieve bijdrage leveren. Het ondernemersfonds heeft in 2017 met de gemeente Vlaardingen afspraken gemaakt dat hiervoor een deel van de door het fonds beheerde gelden beschikbaar is.

Het bestuur van Vlaardingen Partners bestaat uit:

Gerrit van Toor
Gerrit van Toor (voorzitter) was jarenlang ondernemer en bestuurder van onder andere IKV Ondernemend Vlaardingen en Ondernemersfonds Vlaardingen. Hoewel Gerrit al ruim met pensioen is, lukt het hem maar moeilijk om stil te zitten. Met Vlaardingen Partners wil hij zijn ervaring en netwerk inzetten voor een nog mooier Vlaardingen.

Jan Wildeboer
Jan Wildeboer is een geboren en getogen Vlaardinger. Na zijn studie in Delft werkte hij in de Telecomsector. Hij heeft een lange carrière bij KPN achter de rug en sloot zijn loopbaan af als Directeur Strategie. Nu hij meer vrije tijd heeft, wil hij zich inspannen om Vlaardingen voor haar inwoners en voor iedereen daarbuiten beter op de kaart te zetten. Jan ziet genoeg mogelijkheden om van Vlaardingen een nόg aantrekkelijkere woon- en werkstad te maken.

Wij gaan in ieder geval ons uiterste best doen!

Ook gaan we graag met je in gesprek over onze plannen. We zijn geïnteresseerd om te horen wat jouw ideeën voor Vlaardingen zijn en hoe wij elkaars initiatieven kunnen versterken. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via ons contactformulier.